loader image

Szomjazók viadala: Last of Us túlélő tábor - Te túlélnél egy zombi támadást?

22febr.(febr. 22)19:0023(febr. 23)04:00Szomjazók viadala: Last of Us túlélő tábor - Te túlélnél egy zombi támadást?19:00 - 04:00 (23)(GMT+01:00)

Idő

22 (Szerda) 19:00 - 23 (Csütörtök) 04:00(GMT+01:00)

Részletek

🧟‍♀ Last of Us túlélő tábor: Te túlélnél egy zombi támadást?🧟‍♀
Regisztrálj weboldalunkon: https://fugeudvar.hu/szomjazok-viadala

Az alkohol megvonás világszerte szedi áldozatait, Budapest lakosságának fele már áldozatul esett neki, és zombiként éli életét.🧟‍♂ Alkohol nélkül az életük sivár, kiszámítható, és buliktól mentes. 😳 Egyetlen cél vezérli már csak őket, mindenkitől megvonni a bulizás örömét, és az alkohol mámorát. 🤯 Az ország katasztrófális állapotban van, alkohol készlete rohamosan fogy, már csak a Legjobbkocsmákban található pia, közülük is a legnagyobb készlettel a Füge Udvar bír. A bárt folymatosan ostromolják a zombik, vízibombákkal és árammegvonásokkal, és a legkegyetlenebb üvegtörésekkel kényszerítik a Fügében bulizó társaságokat, hogy feladják magukat, és áttérjenek a "színtiszta csapvíz" fogyasztására.
MEG KELL ÁLLÍTANI ŐKET, mielőtt végleg kimúlik a bulizás öröme az egész országból! 🔥

Most rajtad és csapatodon a sor, hogy megmentsd a várost a mélabútól! Jelentkezz egyedül vagy csapatban, és ha ti lesztek a leggyorsabb túlélő csapat, tiétek egy 10.000 Ft értékű italfogyasztás. A második helyezett díja pedig egy 5.000 Ft értékű italfogyasztás. 🍾

Készen állsz? JELENTKEZZ: https://fugeudvar.hu/szomjazok-viadala

#viadal

Vegyél részt minél több viadalon, gyűjtsd a pontokat, és júniusban harcolhatsz az 50.000 Ft értékű italfogyasztásért csapatoddal!

Asztalfoglalás