loader image

Őszi Yu Party

17szept.20:3020:30Őszi Yu Party20:30 - 20:30(GMT+02:00)

Idő

(Szombat) 20:30 - 20:30(GMT+02:00)

Részletek

Kapunyitás 20.30h

21h Egy falat Vajdaság c. könyvet bemutatja Tóth Lívia Hét Nap főszerkesztő és Kartali Róbert Hét Nap főszerkesztő-helyettes

22h Yu party (balkáni mulatós zene)
Rezidens: DJ Macsity

Balkáni gasztrosarok a Balkan Grill jóvoltából: pljeskavica

Belépő: 2500 Ft

A nyári pihenés után a Jugo buli egy olyan helyre látogat, ahol még nem voltunk, a belvárosi bulinegyed egyik legvidámabb szórakozóhelyén, a Füge Udvarban (1072 Budapest, Klauzál u. 19) mulatunk veletek egy nagyot!

A könyvbemutató keretében ezúttal a vajdasági gasztronómia színes és izgalmas világába kalauzolunk el benneteket, az Egy falat Vajdaság c. könyvet Tóth Lívia, a Hét Nap főszerkesztője és Kartali Róbert, a Hét Nap főszerkesztő-helyettese mutatja be. A gazdagon illusztrált gasztronómiai könyvben a térség ételeit, italait, hagyományait, szokásait is bemutatják a szerzők. A hetilap munkatársainak saját receptjei, valamint egy vajdasági gasztronómiai naptár is helyet kapott. Az irodalmi szövegekkel, receptekkel, történetekkel gazdagított könyv az ünnepi ételeket, az évszakokhoz köthető terményeket, ízeket is bemutatja. A vajdasági gasztronómiai rendezvények, főzőversenyek, falunapok is helyet kaptak a kiadványban.

Így felcsigázva az ízlelőbimbóink, rögtön kóstolni is lehet a helyszínen, a Balkan Grill pljeskavicáit, majd irány a táncparkett, 22h-tól DJ Macsity táncoltat meg bennünket, egymásba karolva énekelünk majd, örülünk egymásnak és a sok pozitív, vidám embernek körülöttünk.

Amire figyeljen minden törzsvendégünk: korlátozott a helyszín befogadóképessége, ezért érdemes időben jönni, elég gyorsan telt ház lesz.

A résztvevő, aki a rendezvény területére (területfoglalási engedélyben meghatározott terület) belép, önkéntes és kifejezett beleegyezését adja ahhoz, hogy a rendezvényen való részvétele esetén, annak során kép-, hang- és filmfelvétel készüljön róla. A résztvevő ezzel kapcsolatban a rendezvény területére történő belépéssel kifejezetten hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, a szervező és megbízottjai által készíttetett reklámhoz, promócióhoz történő felhasználásához idő-, tér-, mód- és mértékbeli korlátozás és külön díjazás vagy értesítés nélkül.

Asztalfoglalás